Bódult állapotban vezetett és kábítószert is találtak nála

2021. 02. 15., h - 07:19
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

A 40 éves helyi lakos ellen befejezték az eljárás vizsgálti szakaszát a salgótarjáni nyomozók.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság kábítószer birtoklása bűntett és kábítószer birtoklása vétség, valamint járművezetés bódult állapotban vétség megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást F. Krisztián 40 éves salgótarjáni lakos ellen.

A Nórád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatóságának munkatársai 2020. május 13-án az éjszakai órákban a megyeszékely belterületén ellenőrizték a személygépkocsival közlekedő 40 éves helyi lakost. A rendőrök a jármű ellenőrzése során műanyag tasakba csomagolt, bruttó 7,65 gramm súlyú fehér színű port, valamint fogyasztáshoz szükséges eszközt találtak és foglaltak le.

A nyomozás során beszerzett szakértői vélemény alapján a lefoglalt fehér színű por kábítószernek minősül, valamint a férfi a járművezetés megkezdése előtt a biztonságos gépjárművezetést hátrányosan befolyásoló, kábítószernek minősülő metamfetamint és amfetamint fogyasztott.

A rendőrség az eljárás vizsgálati szakaszát lezárta, és az ügy iratait az illetékes ügyészségnek megküldte


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Bilincsben

Nyilvános helyen, egy kisvárdai élelmiszer-áruházban szidalmazta a hivatása miatt.

 

Taxival vitte a migránsokat

A Tolna megyei rendőrök az M9-es autóúton, Bogyiszló térségében ellenőrizték a magyar férfit a kora reggeli órákban, aki autójában négy külföldit szállított.

 

Elfogva

A mosonmagyaróvári járőrök 12 migránst tartóztattak fel és egy azeri embercsempészt fogtak el.