Bográcsállvánnyal ütötte egymást két férfi, a rendőrök elfogták őket

2020. 09. 25., p - 07:45
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A Várpalotai Rendőrkapitányság befejezte a 25 és a 34 éves helyi lakosok ügyében folytatott vizsgálatot.

Állampolgári bejelentés érkezett a rendőrségre 2020. május 22-én, este arról, hogy Várpalotán egy ötfős társaság tagjai szóváltásba keveredtek egymással. A közterületen zajló vita tettlegességig fajult, és egy 25, valamint egy 34 éves helyi lakos dulakodni kezdett. Az idősebb férfi megütötte a fiatalabbat, majd egy bográcsállvánnyal bántalmazták egymást.

A kiérkező járőrök a helyszínen elfogták a két személyt, majd előállították, és a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták őket. Ellenük garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja amiatt folyt büntetőeljárás.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Várpalotai Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az ügyben keletkezett iratokat átadta az illetékes ügyészségnek.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Virág mellé a megelőzés tanácsai

A rendőrök nemcsak a temetőkben és környékén segítik, támogatják a megemlékezés biztonságát, hanem Miskolcon a virágárusok bűnmegelőzést szolgáló szórólapot adnak a csokrok mellé.

 

Biztonságban a megemlékezés napjaiban

Mindenszentek és halottak napja alkalmából a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság és a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság közös sajtótájékoztatót tartott a Szolnoki Római Katolikus Temetőnél.