Borozott, majd elaludt a betörő

2019. 04. 03., sze - 10:50
Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

A Szekszárdi Rendőrkapitányság Tolnai Rendőrőrsén befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy kölkedi nő ellen indítottak, aki egy bogyiszlói házba tört be.

Egy bogyiszlói férfi tett feljelentést a rendőrségen egy 62 éves kölkedi nő ellen, aki 2018. október 18-án a késő esti órákban a családi házának kapuját benyomva bejutott az ingatlan udvarára, majd a bejárati ajtó üvegét betörte, és a nyíláson keresztül benyúlva az ajtózárban lévő kulcsot elfordítva bement a házba.

kép

A konyhában egy liter vörösbort elfogyasztott, majd lefeküdt az előszobában található kanapéra, ahol elaludt. Amikor a sértett másnap reggel felébredt, látta az ágyon alvó asszonyt.

kép

A nőt a Tolnai Rendőrőrsön gyanúsítottként hallgatták ki szabálysértési értékre dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A Szekszárdi Rendőrkapitányság Tolnai Rendőrőrsének munkatársai a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, a keletkezett iratokat a napokban megküldték a Szekszárdi Járási Ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Illegális migránst fogtak el Nagylakon

A Csongrád-Csanád megyei rendőrök egy illegális migránst fogtak el Nagylak külterületén. A határsértő ellen idegenrendészeti eljárás indul.