Bosszantani akarta, ezért ellopta a telefonját

2020. 01. 28., k - 08:59
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A Tapolcai Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

Az eljárás adatai szerint a sértett bejelentést tett a rendőrségre arról, hogy 2019. november 18-án délután volt élettársával autózott Tapolcán, majd mikor a férfi kiszállt a járműből, ellopta a kabátjában lévő mobiltelefonját. A kiérkező járőrök adatgyűjtésének eredményeként rövid időn belül lakásán igazoltatták a feltételezett elkövetőt, egy 44 éves tapolcai férfit, majd előállították a helyi rendőrkapitányságra és gyanúsítottként kihallgatták. A tapolcai lakos elmondta, hogy bosszantani akarta volt párját, ezért mielőtt kiszállt a gépjárműből, a nő kabátjának nyitott zsebéből kivette annak mobiltelefonját, majd távozott a helyszínről, a telefont pedig távolabb, egy bokor alá dobta. A készüléket járókelők találták meg, és visszajuttatták azt a tulajdonosának. A 44 éves tapolcai férfi ellen lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárást.

A Tapolcai Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az illetékes ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Hét határsértőt fogtak el a rendőrök Battonya közelében

A hét külföldi közül ketten szomáliai, öten pedig iraki állampolgárnak mondták magukat. Személyazonosságukat és magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét nem tudták hitelt érdemlően igazolni, ezért a rendőrök előállítják őket.