Botjával ütötték

2018. 01. 29., h - 12:09
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Bűnügyi őrizetbe vette a rendőrség azt a két férfit, akik saját járóbotjával ütötték meg ismerősüket Ózdon. A sértett életveszélyes sérüléseket szenvedett.

Életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság V. Tamás 24 éves és B. János 55 éves ózdi lakosokkal szemben. A gyanúsítottak 2018. január 26-án, 22 óra körül Ózdon, a Virág úton italoztak, amikor hozzájuk „csapódott” egy ismerősük. A férfiak kisvártatva összevesztek majd ketten bántalmazták, az 54 éves, utólag hozzájuk csatlakozott társukat. Az életveszélyesen megsérült férfit saját járóbotjával verték fejbe, ami össze is tört.

A bejelentést követően a nyomozók pár órán belül azonosították, elfogták majd a rendőrségre előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfiakat, akiket a hatóság bűnügyi őrizetbe vett.

botbot2bot3

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

A helyszínen elfogták a szúrkálót

A gyanú szerint két férfi összeszólalkozott, majd a fiatalabbik több késszúrással megsebesítette vitapartnerét, aki ennek következtében életét vesztette.

 

Miniszteri elismerést kapott

Smajda Ilona Márta r. alezredes, a Szekszárdi Rendőrkapitányság kiemelt főelőadója hosszú évtizedeken keresztül végzett kiemelkedő munkáját köszönték meg.