Bővült a kör

2020. 01. 14., k - 11:00
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

Újabb gyanúsítottat fogtak el a Pest megyei életvédelmi nyomozók a dunavarsányi emberölésben.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Alosztálya nyomozást folytat emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt a 36 éves B. Krisztián, a 41 éves N. Károlyné és a 18 éves N. Tamás ellen. Az elkövetők, a nyomozás jelenlegi adatai szerint 2019. december 31-én dunavarsányi otthonában olyan súlyosan bántalmazták az ott lakó 56 éves férfit, hogy belehalt sérüléseibe. A 24 órán belül azonosított B. Krisztiánt, N. Károlynét és N. Tamást a Komárom- Esztergom megyei Naszály településen elfogták. A bíróság azóta elrendelte letartóztatásukat.

 

Időközben a nyomozók olyan információk birtokába jutottak, amelyek alapján a bűncselekményt elkövetők körét négy főre bővítették. A 18 éves N. Nikolettát 2020. január 13-án a Komárom-Esztergom megyei Naszály településen elfogták, vele szemben emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt, őrizetbe vétele mellett indult eljárás.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Ügyféltájékoztató

A magyar állampolgárok Magyarország területén hatályos, lejáró hivatalos okmányai érvényességéről

 

Sportfelszerelésekkel üzletelt, többeket becsapott

Csalással gyanúsít a rendőrség egy békéscsabai férfit, mert az ellene indult nyomozás adatai szerint országszerte károsított meg sportegyesületeket, klubokat. Az ügy vizsgálata befejeződött.

 

Lökhárító mögé rejtett marihuána

A budapesti felderítők befejezték annak a szerb férfinek az ügyét, aki az autójába rejtve közel 40 millió forint értékű kábítószert hozott Budapestre.