Bűn nem marad büntetlenül ; a budapesti rendőrök közel két évvel a rablás után elfogták a feltételezett elkövetőket

2021. 10. 21., cs - 06:30
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A nyomozók három férfit vettek őrizetbe, akik a gyanú szerint 2019 novemberében kiraboltak egy dohányboltot.

Egy XVIII. kerületi dohányboltba ment be három maszkos férfi 2019. november 27-én este, ahol az eladót fegyverrel vagy annak utánzatával megfenyegették, és a bevétel átadására szólították fel. A rablók közel 250 ezer forinttal menekültek el.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Rablási Osztályának nyomozása csaknem két év elteltével hozta meg a sikert. Ekkorra azonosították a feltételezett elkövetőket; a 21 éves Cs. Andrást, a 20 éves P. Albertet és a 18 éves G. Olivért. A nyomozók a BRFK Bűnügyi Bevetési Osztály munkatársaival 2021. október 6-án Budapesten fogták el a három fiatalt, akiket fegyveresen elkövetett rablás bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgattak ki, majd vettek őrizetbe.​

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lezárt akta: Ne cselekedj hirtelen haragból!

Lerúgta dühében volt élettársa visszapillantó tükrét, ezért rongálás vétség miatt folytattak ellene eljárás. A férfi a rendőröknek bevallotta, hogy nagyon megbánta tettét.

 

Kifosztás Alsózsolcán

A rendőrök egy órán belül elfogták azt a férfit, aki megütött egy fiatalembert, majd elvette a földre került sértett telefonját Alsózsolcán.