Buszmegállót rongáltak

2020. 05. 18., h - 10:57
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

A komáromi nyomozók egy 16 éves fiút és egy 20 éves nőt hallgattak ki gyanúsítottként.

A tárkányi polgárőrök 2020. május 16-án este jelezték a komáromi járőröknek, hogy Bábolna és Tárkány között egy buszmegállót megrongáltak. A polgárőröknek információjuk volt a tettesekről, akiket a rendőrök még aznap a lakcímükön ellenőriztek. A nyomozók a 20 éves nőt május 16-án, míg a fiatal fiút egy nappal később hallgatták ki gyanúsítottként. A két fő a bűncselekmény elkövetését beismerte. Ellenük garázdaság miatt indult büntetőeljárás a Komáromi Rendőrkapitányságon. Az elkövetők a tettükre nem tudtak magyarázatot adni.  


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

23 millió forintot lopott a munkahelyéről

A komáromi nyomozók kihallgatták azt a 65 éves nőt, aki fél éven keresztül heti rendszerességgel lopott a munkáltatójától. A pénz egy részét a nyomozók lefoglalták az abból vásárolt termékekkel együtt.

 

Mezőgazdasági járművek a forgalomban

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a járművezetők figyelmét a mezőgazdasági gépek közlekedésével kapcsolatos fokozott baleseti kockázatokra.

 

Határsértők egy észak-macedón kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Két határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.