Buszsofőrt ütött meg

2019. 07. 22., h - 11:20
Budapesti Rendőr-főkapitányság

Az erzsébetvárosi járőrök hét perc alatt, a helyszínen elfogták azt az ukrán férfit, aki bántalmazott egy buszvezetőt, mert nem engedte felszállni a járatra.

Egy ukrán férfi akart felszállni az egyik buszjáratra 2019. július 21-én 9 óra 30 perc körül Budapest VIII. kerületében, a Verseny utcában. A busz vezetője közölte vele, hogy a járműre annak indulásáig nem lehet felszállni, valamint a férfi ittas állapota miatt a tömegközlekedésben nem is vehet részt. A sofőr az indulás előtt még leszállt a buszról, azonban a férfi utána ment és kétszer megütötte.

A buszsofőr az esetet követően értesítette a rendőrséget, akik a helyszínen elfogták a 29 éves ukrán állampolgárt, előállították a VII. kerületi Rendőrkapitányságra, ahol – őrizetbe vétele mellett – közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki és gyorsított eljárásban bíróság elé állítják.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határsértők Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba tizenöt határsértő Csongrád megyében. A rendőrök ötöt feltartóztattak, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísértek, további tíz főt pedig elfogtak, ellenük idegenrendészeti eljárás indult.