Buszsofőrt ütött meg

2019. 07. 22., h - 11:20
Budapesti Rendőr-főkapitányság

Az erzsébetvárosi járőrök hét perc alatt, a helyszínen elfogták azt az ukrán férfit, aki bántalmazott egy buszvezetőt, mert nem engedte felszállni a járatra.

Egy ukrán férfi akart felszállni az egyik buszjáratra 2019. július 21-én 9 óra 30 perc körül Budapest VIII. kerületében, a Verseny utcában. A busz vezetője közölte vele, hogy a járműre annak indulásáig nem lehet felszállni, valamint a férfi ittas állapota miatt a tömegközlekedésben nem is vehet részt. A sofőr az indulás előtt még leszállt a buszról, azonban a férfi utána ment és kétszer megütötte.

A buszsofőr az esetet követően értesítette a rendőrséget, akik a helyszínen elfogták a 29 éves ukrán állampolgárt, előállították a VII. kerületi Rendőrkapitányságra, ahol – őrizetbe vétele mellett – közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki és gyorsított eljárásban bíróság elé állítják.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Letartóztatásban

Elrendelték letartóztatását annak a nőnek, aki Kunmadarason olyan módon bántalmazta gyermekét, hogy a kicsi később belehalt a sérüléseibe.