Cipőket loptak

2020. 01. 15., sze - 13:46
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

A dorogi rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát apa és fia ellen, akik cipőket tulajdonítottak el.

A Dorogi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást az 51 éves L. Márton és 17 éves fia ellen. A gyanúsítottak 2019. október 11-én este egy tokodi családi ház udvaráról, a bejárati ajtó mellől cipőket loptak el. A rendőrök adatgyűjtést végeztek, melynek során az elkövetőket azonosították és előállították a  rendőrkapitányságra. Gyanúsítotti kihallgatásukon beismerték a bűncselekmény elkövetését, ellenük lopás vétség elkövetése miatt indítottak büntetőeljárást. A cipők egy részét a nyomozók megtalálták és lefoglalták.  

A rendőrség a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és vádemelési javaslattal megküldte az eljárás ügyiratait az illetékes ügyészségnek.

1

2

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Letartóztatásban az embercsempész

A bíróság elrendelte a letartóztatását annak a szerb embercsempésznek, akit a rendőrök az M1-es autópályán Komárom-Esztergom megyében fogtak el.

 

Fokozott ellenőrzés

Az országos rendőrfőkapitány fokozott ellenőrzést rendelt el Budapesten és az ország több megyéjében.

 

Bosszúból rátámadt - vádjavaslat

Barátnője szakítani akart, ezért felpofozta és ellökte őt az a 36 éves férfi, akinek ügyében a dabasi rendőrök befejezték a nyomozást.

 

Szír migráns Szegednél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Szegednél. A járőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Segítettek a balatoni vízirendőrök

A Balatoni Vízirendészeti Rendőrkapitányság munkatársai 2020. május 30-án négy esetben összesen 11 személynek segítettek partra jutni.