Csak levezette a feszültséget

2021. 10. 21., cs - 07:12
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

A 17 éves fiatal egy dorogi lakásba az ablakot betörve bement, majd több berendezést megrongált. A nyomozók őt gyanúsítottként kihallgatták.

A gyanú szerint a dorogi lakos 2021. október 18-án napközben egy épület ablakait betörte, majd oda bement. A lakatlan házban tört és zúzott a tettes, aki radiátort tépett ki a falból, a csempéket leverte, a gipszkartonfalat és a rézcsöveket megrongálta. A fiatalt végül úgy távozott a dorogi ingatlanból, hogy a rézcsövek egy részét magával vitte, mivel azokat értékesíteni akarta. A dorogi nyomozók két napon belül azonosították a tettest, akit gyanúsítottként kihallgattak. Ellene rongálás és lopás miatt indult büntetőeljárás. A gyanúsított elmondta, hogy ideges volt és így vezette le a feszültségét. A fiatal fiú nem volt ismeretlen a rendőrök előtt, ugyanis csalás miatt már van ellene büntetőeljárás a Dorogi Rendőrkapitányságon.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Megállítva

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen a 25 éves román sofőr ellen, aki 12 embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Lezárt akta: Jockey kalandjai

A dunakeszi rendőrök befejezték a staffordshire terrier tolvaja elleni nyomozást, a gyanúsítottal szemben vádemelést javasoltak.