Családi tragédia Győrben – frissítve

2019. 12. 16., h - 07:49
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya több ember sérelmére elkövetett emberölés bűntette miatt indított nyomozást.

Amint arról korábban beszámoltunk, a rendőrök 2019. december 15-én 14 óra 50 perckor két gyermek és apjuk holttestét találták meg egy győri ingatlan két helyiségében, miután a rendőrség ügyeletét egy nő arról értesítette, hogy három gyermeke közül – akik jelenleg volt házastársánál vannak – csak az egyikükkel tud beszélni.

A helyszínre érkező rendőrök - a katasztrófavédelem munkatársainak segítségével - bejutottak a bezárt lakásba, ahol egy 13 éves lány és egy 10 éves fiú holttestét találták meg. A helyiségben tartózkodott még a harmadik testvér, egy 6 éves kislány is. A nyomozók megállapították, hogy a két gyermek halálát idegenkezűség okozta, majd az elsődleges intézkedések során az épület egy másik helyiségében megtalálták a nő volt házastársának, egy 35 éves férfinak a holttestét is. A szemle adatai szerint a férfi - miután megölte a 13 éves nevelt lányát és a 10 éves fiát – bezárkózott az épület folyosójáról nyíló, közös használatú helyiségek egyikébe, majd önkezével véget vetett életének. A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság több ember sérelmére elkövetett emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított büntetőeljárás keretében vizsgálja a tragédia körülményeit.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Felismeri?

A debreceni rendőrök az állampolgárok segítségét kérik.