Családon belül

2019. 04. 09., k - 07:20
Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

Egy 62 éves szakályi férfi és közeli rokonai együtt törtek be a hőgyészi kastélyba.

A Tamási Rendőrkapitányságon tett feljelentést a jelenleg használaton kívüli hőgyészi Apponyi Kastély Szálló gondnoka ismeretlen tettes ellen, aki 2019 március 22-e és 2019. április 2-a között betört az épületbe és onnan vörösréz lámpákat, valamint az épületről vörösréz csatornákat szerelt le és lopott el.

kép

Az eset kapcsán rövid időn belül a rendőrség látókörébe került egy 62 éves szakályi férfi, akit a Tamási Rendőrkapitányság munkatársai előállítottak a Hőgyészi Rendőrőrsre. A férfi elszámoltatása során elismerte a bűncselekmény elkövetését. Elmondta továbbá, hogy nem egyedül, hanem közeli rokonaival – unokahúgával, annak barátjával és unokaöccsével – együtt lopta el a vörösréz csatornadarabot és a lámpákat. Az eset kapcsán a rendőrök előállítottak egy 18 éves szakályi nőt és 22 éves barátját, akik kihallgatásuk során szintén beismerték a lopást.

Az ügyben a további eljárást a Tamási Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán folytatják lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Illegális migránsok Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba kilenc migráns Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Megölte gyermekét

Belehalt sérüléseibe egy 3 éves kisgyermek, akit édesanyja kunszentmártoni otthonukban bántalmazott.

 

Csoportos garázdaság Balatonalmádiban

Négy ópályi és egy balatonalmádi férfi ellen felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt indult büntetőeljárás, közülük négyen súlyos testi sértés miatt is felelnek.

 

Márkás termékeket sikkasztott

A budaörsi rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki azt a 19 éves nőt, aki a gyanú szerint korábbi munkahelyén sikkasztott.

 

Szabálytalan kivitelezés miatt szakadt le a mennyezet

Fém helyett műanyag beütődübelt használtak az álmennyezet rögzítésénél egy Békés megyei óvodában. A mennyezet leszakadt, emiatt büntetőeljárás indult. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.