Cserbenhagyás miatt kell felelnie

2019. 10. 21., h - 08:43
Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

A tamási rendőrök befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 52 éves balatonöszödi férfi ellen folytattak cserbenhagyás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

Egy tehergépkocsi vezetője közlekedett 2019. augusztus 26-án 07 óra 36 perckor a 65-ös főúton Iregszemcse irányából Tamási irányába, amikor egy balra ívelő útkanyarulatban áttért a menetiránya szerinti bal oldali sávba, ahol összeütközött a szemből érkező, szabályosan közlekedő teherautónak. Az okozó a balesetet követően a helyszínről megállás nélkül elhajtott, nem győződött meg arról, hogy történt-e személyi sérülés. A vétlen tehergépkocsi bal oldali visszapillantó tükre letörött, valamint vezető felőli ajtó szélvédője kitörött, darabjai az utastérbe hullottak. A balesetben személyi sérülés nem történt.

Az eset kapcsán a Tamási Rendőrkapitányságon indítottak büntetőeljárást cserbenhagyás vétség elkövetése miatt. Az egyenruhások azonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 52 éves balatonöszödi férfit, akit gyanúsítottként hallgattak ki az eset kapcsán.

A tamási rendőrök az ügyben a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és a keletkezett iratokat a napokban megküldték az illetékes ügyészségnek. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Észak-macedón kamionban bújtak meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Kamionban bújtak meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Lezárt akta: Karóval ütötte le szomszédját

A Szekszárdi Rendőrkapitányságon befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy decsi nővel szemben folytattak súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

 

Hat határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba hat migráns Csongrád-Csanád megyében. Az egyenruhások feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.