Csoportos garázdaság Érden

2019. 06. 05., sze - 11:25
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

Sodrófával, botokkal estek egymásnak két társaság tagjai kedden este, az érdi rendőrök percek alatt megfékezték a verekedőket, majd több embert őrizetbe vettek.

Az Érdi Rendőrkapitányságon indult eljárás felfegyverkezve, csoportosan elkövetett garázdaság bűntett és más bűncselekmények elkövetésének gyanúja miatt.

A nyomozás adatai szerint két társaság tagjai 2019. június 4-én 18 óra körül egy érdi ingatlannál összeszólalkoztak, amelynek során kezükben botokkal, vascsövekkel, késekkel fenyegették egymást, azonban tettlegességre itt nem került sor. Ezt követően az ellenérdekű felek az Érdi Rendőrkapitányságra mentek feljelentést tenni, majd 20 óra körül a kapitányság épülete előtt összegyűltek a két társaság férfi és nő tagjai, ahol folytatták garázda magatartásukat, sodrófával, botokkal és puszta kézzel bántalmazták egymást. Az érdi rendőrök a verekedőket percek alatt megfékezték, a közrendet helyreállították.

A történtekkel összefüggésben a rendőrök a helyszínen több személyt elfogtak és előállítottak a rendőrkapitányságra, akik közül egy 30 éves törökbálinti férfit, egy 25 és egy 45 éves érdi férfit, valamint egy 45 éves érdi nőt gyanúsítottként történt kihallgatásukat követően őrizetbe vettek.    

Az Érdi Rendőrkapitányság munkatársai a szükséges erőkkel és eszközökkel fenntartják a közrendet Érden, a városban nyugalom van.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Autó gázolt el egy gyalogost Téglásnál

Az úttesten sétált az a 74 éves nő, akit egy személyautó elsodort az éjszaka a 4-es számú főúton. A gyalogos a kórházba szállítását követően életét vesztette.

 

Határsértő Csongrád-Csanád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Három nap alatt 81 gyorshajtó

A kapuvári rendőrök többek között a 8611-es számú úton – a korábbi halálos baleset helyszínén – és a 8529-es számú úton tartottak sebesség-ellenőrzést.

 

Megszakították a sorozatot

Több vagyon elleni bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható az a férfi, akit őrizetbe vettek a püspökladányi nyomozók.

 

Szemtanúk jelentkezését várjuk!

A győri rendőrök a lakoság segítségét kérik egy Győr-Gyárváros városrészben történt közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény kapcsán indult nyomozásban.