Csoportos garázdaság Érden

2019. 06. 05., sze - 11:25
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

Sodrófával, botokkal estek egymásnak két társaság tagjai kedden este, az érdi rendőrök percek alatt megfékezték a verekedőket, majd több embert őrizetbe vettek.

Az Érdi Rendőrkapitányságon indult eljárás felfegyverkezve, csoportosan elkövetett garázdaság bűntett és más bűncselekmények elkövetésének gyanúja miatt.

A nyomozás adatai szerint két társaság tagjai 2019. június 4-én 18 óra körül egy érdi ingatlannál összeszólalkoztak, amelynek során kezükben botokkal, vascsövekkel, késekkel fenyegették egymást, azonban tettlegességre itt nem került sor. Ezt követően az ellenérdekű felek az Érdi Rendőrkapitányságra mentek feljelentést tenni, majd 20 óra körül a kapitányság épülete előtt összegyűltek a két társaság férfi és nő tagjai, ahol folytatták garázda magatartásukat, sodrófával, botokkal és puszta kézzel bántalmazták egymást. Az érdi rendőrök a verekedőket percek alatt megfékezték, a közrendet helyreállították.

A történtekkel összefüggésben a rendőrök a helyszínen több személyt elfogtak és előállítottak a rendőrkapitányságra, akik közül egy 30 éves törökbálinti férfit, egy 25 és egy 45 éves érdi férfit, valamint egy 45 éves érdi nőt gyanúsítottként történt kihallgatásukat követően őrizetbe vettek.    

Az Érdi Rendőrkapitányság munkatársai a szükséges erőkkel és eszközökkel fenntartják a közrendet Érden, a városban nyugalom van.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Alig szabadult

A dunaföldvári rendőrök elfogták, és gyanúsítottként hallgatták ki azt a 46 éves gyöngyösi férfit, aki a város több üzletéből vitt, amit ért.

 

Etil-heptedron és ADB-BUTINACA

A nagykátai nyomozók rajta ütöttek egy tápiósági páron, akik a gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedtek.

 

A bűn nem kifizetődő

A szentesi rendőrök elfogtak egy internetes csalásokra szakosodott csoport négy tagját, akik a világhálón eladásra szánt tűzifát hirdettek, amelyek leszállítását a vételár kifizetése után a vásárlók részére nem teljesítették.

 

Alkalom szüli a tolvajt

Több százezer forintot lopott el a pultból, a VI. kerületi rendőrök keresik a felvételen látható férfit.

 

Emlékeztették

Nem rémlett a kerékpárlopás annak a 25 éves férfinek, akit a rendőrök ébresztettek alkoholmámoros álmaiból. A biciklit visszaadták tulajdonosának.