Dílereket fogtak el a kispesti rendőrök

2020. 06. 30., k - 08:40
Budapesti Rendőr-főkapitányság

Kábítószer-kereskedelemmel gyanúsítják őket.

Bűnügyi információ merült fel arra, hogy egy férfi kábítószerrel kereskedik, amit Budapesten a XIX. kerületi lakásán tárol és porcióz ki. A nyomozók azonosították a 24 éves budapesti M. Dávidot, akit 2020. június 24-én este, a lakásán fogták el. A bevezetett nyomozási cselekmények és a széleskörű adatgyűjtésnek köszönhetően másik négy férfi került a nyomozók látóterébe, hogy segítettek M. Dávidnak a kábítószer eladásában.

A kispesti rendőrök a 27 éves T. Brúnót, és a 23 éves L. Györgyöt 2020. június 25-én délután Dunaharasztiban, a 23 éves K. Dávidot aznap este budapesti lakásán fogták el, a 24 éves K. Zoltánt pedig június 26-án délelőtt fogták el Kispesten.

Elfogásukat követően a rendőrök a kutatások során több mint másfél kilogramm kábítószergyanús anyagot, közel 700 ezer forintot, mobiltelefonokat, laptopot, valamint digitális mérlegeket foglaltak le.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIX. kerületi Rendőrkapitányságának nyomozói az öt férfit kábítószer-kereskedelem bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására. Az illetékes bíróság négy gyanúsítottnak a letartóztatását elrendelte, egy gyanúsítottnak pedig a bűnügyi felügyeletét rendelte el.  


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rendőrreceptek a piaci lopások megelőzésére

Elloptak egy pénztárcát a miskolci Búza téri piacon. Tény, hogy a bevásárlótáska vagy a pult tetején hagyott pénztárcákat lopják el a legkönnyebben. A rendőrségi tapasztalatok azt mutatják, hogy a piacokon előforduló lopások néhány pénztárcabarát recepttel megakadályozhatók.

 

Mezőgazdasági járművek a forgalomban

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a járművezetők figyelmét a mezőgazdasági gépek közlekedésével kapcsolatos fokozott baleseti kockázatokra.

 

Határsértők egy észak-macedón kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Két határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.