Dobálták az autópályán közlekedőket Kántorjánosinál

2018. 08. 10., p - 12:50
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök tetten érték és elfogták az elkövetőket.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény és rongálás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást K. J. 18 éves és K. B. 19 éves vajai lakosok ellen. A két fiút rendőrök érték tetten, miközben az M3-as autópálya 262. kilométerszelvényében a Kántorjánosi és Vaja között található hídról, ismeretlen tárgyat dobtak le a gyorsforgalmi úton haladó egyik gépkocsira 2018. augusztus 10-én 0 óra 5 perckor. A rendőrök a két fiút elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként kihallgatták. K. J. és K. B. gyanúsítotti kihallgatása alatt két, korábban elkövetett dobálásról is beismerő vallomást tett. A 2018. augusztus 5-én és augusztus 7-én éjjel elkövetett dobálások következtében az érintett személygépkocsik szélvédői berepedtek. A két fiú azt is elmondta, hogy elfogásuk előtt egy otthon feldarabolt dinnyével indultak el egyikük tehergépkocsijával a hídra azért, hogy az autópályán haladó gépjárműveket dobálják. A korábbi két alkalommal kavicsokat vittek magukkal ugyanebből a célból. Tettükre nem tudtak magyarázatot adni, de elmondásuk szerint már nagyon megbánták.        


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lopott, rongált, garázdálkodott

A szentesi rendőrök elfogtak egy helybeli férfit, aki több gépkocsit tört fel a városban. Garázdaság és rongálás elkövetésével is gyanúsítják.

 

Három kerékpár öt nap alatt

A kecskeméti nyomozók őrizetbe vették azt a helyi férfit, aki a gyanú szerint a megyeszékhelyen több kerékpárt is eltulajdonított.