Drogot árultak

2019. 11. 08., p - 13:05
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság egy nőt és két férfit fogott el Budapesten kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói a Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztály munkatársainak bevonásával összehangolt rendőri akció keretében egy budapesti ingatlannál elfogtak egy férfit és egy nőt 2019. november 6-án. Az elfogáskor a 44 éves örkényi férfi közel 1 kilogramm marihuánát próbált értékesíteni a 47 éves budapesti nő részére, utóbbi otthonának kertjében. A rendőrök az ingatlannál tartott házkutatás alkalmával zöldesbarna növényi törmeléket, fehér színű port, digitális mérleget és a kábítószer terjesztéséhez szükséges eszközöket találtak, amelyeket lefoglaltak.

A rendőrségi akcióval egy napon, szintén Budapesten a nyomozók elfogtak továbbá egy 27 éves fővárosi lakost is kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének gyanúja miatt.

Az eljárás adatai szerint a két budapesti személy, a 47 éves nő és a 27 éves férfi több hónappal ezelőtt - egymástól függetlenül - egy várpalotai férfinak adott el kábítószert, amit ő és felesége az ismerőseinek értékesített tovább. A nyomozók a várpalotai párt 2019 júliusában fogták el, jelenleg letartóztatásban vannak.

A 44 éves örkényi és a 27 éves budapesti férfit, valamint a 47 éves fővárosi nőt a rendőrök őrizetbe vették, gyanúsítottként kihallgatták, és a nyomozók előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.

A három személy ellen kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyik eljárás a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányságon.

gyanúsított

gyanúsított


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Halálos közlekedési baleset Békéscsaba közelében

Halálos közlekedési baleset történt a 44-es számú főúton, Békéscsaba közelében, ahol egy személygépkocsi és egy tehergépkocsi összeütközött. A balesetben az autót vezető férfi olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette.

 

Tolvaj Karcagon

A rendőrök rövid időn belül azonosították és elfogták a Karcagon történt lopás gyanúsítottját.