Dühében betörte az önkiszolgáló kassza kijelzőjét

2020. 07. 29., sze - 14:40
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

A 49 éves férfi azt sérelmezte, hogy a gép aprópénzbe adta ki neki a visszajárót. A debreceni rendőrök rongálás és garázdaság miatt hallgatták ki gyanúsítottként.

Egy debreceni bevásárlóközpont biztonsági őre tett bejelentést a rendőrségre 2020. július 28-án 21 óra körül arról, hogy az egyik vásárlójuk betörte az önkiszolgáló kassza kijelzőjét. A járőrök a helyszínre mentek és igazoltatták a férfit, aki már akkor elmondta nekik, hogy azért ütötte be a monitort, mert a visszajárót apróba adta ki neki.

Az egyenruhások előállították a férfit a rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki. Garázdaság és rongálás vétség miatt kell felelnie.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rendőrkézen a dunaújvárosi kettős

A rendőrök 24 órán beül elfogták és gyanúsítottként hallgatták ki azt a két férfit, akik a gyanú szerint egy dunaújvárosi társasház pincéjéből több értékes tárgyat loptak el.

 

Szélben jött a segítségét

Egy 81 éves nő a nagy szélben elesett Oroszlányon. Az arra haladó járőrök észlelték a földön fekvő nőt, akit orvoshoz, majd otthonába vittek. Az idős asszony lánya egy levelet írt, amiben megköszönte a rendőrség munkáját.