Duplázott

2019. 06. 11., k - 13:02
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

Lopás és garázdaság miatt is kihallgattak egy férfit a kisbéri nyomozók.

Egy lakatlan kisbéri házba ment be a garázsajtót benyomva egy 35 éves helyi férfi 2019 májusában. G. Arnold kutatott a lakásban, ahonnan egy tabletet, készpénzt és ékszereket is eltulajdonított. A kisbéri nyomozók egy hónapon belül azonosították és elfogták az elkövetőt, akit június 7-én lopás vétség elkövetése miatt hallgattak ki gyanúsítottként. A férfi elismerte a bűncselekmény elkövetését. Kihallgatásán elmondta a rendőröknek, hogy a lopott pénzt elköltötte, a tabletet pedig egy közeli számítógépes boltban eladta. A nyomozók a gépet az üzletben megtalálták és lefoglalták, majd visszaadták a tulajdonosnak.

G. Arnold június 10-én újra a rendőrök látószögébe került, amikor szokatlan módon akarta elintézni egy korábbi nézeteltérését egy ismerősével. A gyanúsított, amikor meglátta a sértettet, odament az autójához és rugdosni kezdte, amelynek következtében a jármű megrongálódott. A férfit még aznap gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók garázdaság vétség elkövetése miatt.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kábítószert adott el Sopronban

A rendőrök elfogtak és kábítószer-kereskedelem bűntette miatt gyanúsítottként hallgattak ki egy 42 éves helybéli férfit.

 

Lezárt akta: bombariadót fújt

Közveszéllyel fenyegetés miatt indult büntetőeljárás egy 27 éves várpalotai férfi ellen, a Veszprémi Rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot.

 

Baleset az 1-es úton

Tatabánya térségében egy kamion és egy személygépkocsi ütközött. A 45-ös kilométerszelvénynél teljes útlezárás van érvényben.