Duplázott

2019. 06. 11., k - 13:02
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

Lopás és garázdaság miatt is kihallgattak egy férfit a kisbéri nyomozók.

Egy lakatlan kisbéri házba ment be a garázsajtót benyomva egy 35 éves helyi férfi 2019 májusában. G. Arnold kutatott a lakásban, ahonnan egy tabletet, készpénzt és ékszereket is eltulajdonított. A kisbéri nyomozók egy hónapon belül azonosították és elfogták az elkövetőt, akit június 7-én lopás vétség elkövetése miatt hallgattak ki gyanúsítottként. A férfi elismerte a bűncselekmény elkövetését. Kihallgatásán elmondta a rendőröknek, hogy a lopott pénzt elköltötte, a tabletet pedig egy közeli számítógépes boltban eladta. A nyomozók a gépet az üzletben megtalálták és lefoglalták, majd visszaadták a tulajdonosnak.

G. Arnold június 10-én újra a rendőrök látószögébe került, amikor szokatlan módon akarta elintézni egy korábbi nézeteltérését egy ismerősével. A gyanúsított, amikor meglátta a sértettet, odament az autójához és rugdosni kezdte, amelynek következtében a jármű megrongálódott. A férfit még aznap gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók garázdaság vétség elkövetése miatt.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Érzékenyítő tréning Dombóváron

Dr. habil Orsós Anna, a Pécsi Tudományegyetem Romológia és Nevelésszociológia Tanszékének vezetője tartott előadást az egyenruhásoknak.

 

Egyedül próbálkozott

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.

 

Több nőt is inzultált

A csepeli rendőrök elfogták azt a férfit, aki öt nővel szemben is szeméremsértő módon viselkedett.

 

Körözött Peugeot Makón

A rendőrök a szlovén hatóságok által körözött gépkocsit foglaltak le Makó belterületén.