Egészségügyi dolgozónak adta ki magát, úgy jutott be a lakásba

2019. 09. 15., v - 09:09
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A helyszínelők alapos munkájának köszönhetően sikerült azonosítani a feltételezett elkövetőt.

Egészségügyi dolgozónak adta ki magát egy férfi 2019. augusztus 27-én a reggeli órákban, és így jutott be egy Budapest XI. kerületi Szabolcska Mihály utcában lévő társasház egyik lakásába. Nem törődve az idős tulajdonossal, körülnézett a lakásban, majd a magához vett mobiltelefonnal, és az áldozat nyakából kitépett aranylánccal távozott.

Az újbudai nyomozók elemezték a környéken lévő térfigyelő kamerák felvételeit és a talált nyomokat, így sikerült megállapítaniuk, hogy a bűncselekmény elkövetésével a 35 éves móri B. János gyanúsítható. A férfit a kiadott körözés alapján a székesfehérvári rendőrök 2019. szeptember 12-én elfogták.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XI. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói B. Jánost kifosztás bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határsértők Szegednél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba tizenegy migráns Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Csomagtartóban bújtak el

A soproni rendőrök négy illegális migránsra bukkantak egy Ausztria felé tartó személygépkocsiban.

 

Illegális migránsok Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba kilenc migráns Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.