Egy albán, egy macedón és egy koszovói díler

2019. 01. 30., sze - 06:00
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Kábítószer Bűnözés Elleni Osztály nyomozói elfogták a három külföldi férfit, miután több mint öt kilogramm marihuánát foglaltak le tőlük.

A nyomozás adatai szerint egy 31 éves albán állampolgár 2019. január 28-án délután azért találkozott két társával Csepelen egy parkolóban, hogy kábítószert vegyen át tőlük továbbértékesítés céljából. A férfi miután átvette a csomagot a macedón és a koszovói férfitől, taxiba ült és elhagyta a helyszínt. Társai pedig saját autójukat hátrahagyva elsétáltak.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Kábítószer Bűnözés Elleni Osztály nyomozói Budapest XI. kerületében, a Hauszmann Alajos utcában megállították a taxit, majd elfogták az albán férfit, és lefoglalták a nála lévő több mint öt kilogramm marihuánát. A rendőrök még aznap este elfogták a férfi társait is, amikor elindultak a csepeli parkolóból.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Felderítő Főosztályának nyomozói a két 31 éves és a 42 éves külföldi férfit kábítószer-kereskedelem bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették őket és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határsértők Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.