Egy autót elvitt, egy másikat megrongált

2019. 04. 16., k - 08:19
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

A salgótarjáni rendőrök egy helyi férfit hallgattak ki gyanúsítottként.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság jármű önkényes elvétele bűntett és garázdaság vétség megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy salgótarjáni lakos ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján Z. Róbert 2019. április 13-án az esti órákban Salgótarjánban, a Bugát Pál úton egy ismerőse házába bement és a konyhából eltulajdonította a sértett gépkocsijának indítókulcsát, mellyel az út mellett parkoló járművet beindította és azzal egy bátonyterenyei ingatlanhoz közlekedett.

A férfi megalapozottan gyanúsítható továbbá azzal is, hogy 2019. április 14-én 0 óra 30 perc körül a testvére Salgótarján belterületén parkoló Volkswagen típusú személygépkocsijának hátsó szélvédőjét – eddig ismeretlen eszközzel – betörte.

A salgótarjáni nyomozók a 29 éves férfit gyanúsítottként hallgatták ki, aki a bűncselekmények elkövetését beismerte.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Ruhaüzletből loptak

A budatétényi rendőrök a lakosság segítségét kérik a három nő azonosításához.

 

Rendőrnek adták ki magukat a csalók

A terézvárosi rendőrök keresik azt a két férfit, akik magukat rendőrnek kiadva, majd hatósági intézkedést színlelve pénzt vettek el egy férfitól.

 

Gyerekgyilkosság Szekszárdon

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányságon befejezték a brutális kegyetlenséggel meggyilkolt 6 éves szekszárdi kislány ügyében indított büntetőeljárást.