Egy autót elvitt, egy másikat megrongált

2019. 04. 16., k - 08:19
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

A salgótarjáni rendőrök egy helyi férfit hallgattak ki gyanúsítottként.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság jármű önkényes elvétele bűntett és garázdaság vétség megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy salgótarjáni lakos ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján Z. Róbert 2019. április 13-án az esti órákban Salgótarjánban, a Bugát Pál úton egy ismerőse házába bement és a konyhából eltulajdonította a sértett gépkocsijának indítókulcsát, mellyel az út mellett parkoló járművet beindította és azzal egy bátonyterenyei ingatlanhoz közlekedett.

A férfi megalapozottan gyanúsítható továbbá azzal is, hogy 2019. április 14-én 0 óra 30 perc körül a testvére Salgótarján belterületén parkoló Volkswagen típusú személygépkocsijának hátsó szélvédőjét – eddig ismeretlen eszközzel – betörte.

A salgótarjáni nyomozók a 29 éves férfit gyanúsítottként hallgatták ki, aki a bűncselekmények elkövetését beismerte.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Húsvéti határforgalom Csongrád megyében

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság a hazai és szomszédos országok társszerveivel együttműködve felkészült a húsvéti ünnepek miatti jelentős forgalom kezelésére.

 

Több hiba

A személygépkocsi vezetője Kunmadarason elütötte a lányt, majd továbbhajtott. A rendőrök Túrkevén fogták el a gyanúsítottat.

 

8 bűncselekmény

A szolnoki nyomozók őrizetbe vették azt a férfit, aki az elmúlt hónapokban közel egy tucatnyi lopást és betörést követett el Szolnokon és környékén.

 

Forgalomterelés a 42-es számú főúton

Megnövekedett a határátlépés és várakozás ideje a román határszakaszon, emiatt a személygépjárművek forgalmának terelésére kell számítani a 42-es számú főúton Hajdú-Bihar megyében.