Egy autót elvitt, egy másikat megrongált

2019. 04. 16., k - 08:19
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

A salgótarjáni rendőrök egy helyi férfit hallgattak ki gyanúsítottként.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság jármű önkényes elvétele bűntett és garázdaság vétség megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy salgótarjáni lakos ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján Z. Róbert 2019. április 13-án az esti órákban Salgótarjánban, a Bugát Pál úton egy ismerőse házába bement és a konyhából eltulajdonította a sértett gépkocsijának indítókulcsát, mellyel az út mellett parkoló járművet beindította és azzal egy bátonyterenyei ingatlanhoz közlekedett.

A férfi megalapozottan gyanúsítható továbbá azzal is, hogy 2019. április 14-én 0 óra 30 perc körül a testvére Salgótarján belterületén parkoló Volkswagen típusú személygépkocsijának hátsó szélvédőjét – eddig ismeretlen eszközzel – betörte.

A salgótarjáni nyomozók a 29 éves férfit gyanúsítottként hallgatták ki, aki a bűncselekmények elkövetését beismerte.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Elismeréseket kaptak a fővárosi rendőrök

Dr. Terdik Tamás rendőr dandártábornok, Budapest rendőrfőkapitánya nemzeti ünnepünk alkalmából jutalommal köszönte meg a rendőrök és rendvédelmi dolgozók munkáját.

 

Négy afgán határsértő egy kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Elismerések

Az 1956-os forradalom és szabadságharc emléknapja alkalmából megtartott ünnepségen elismerésben részesültek a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai.

 

Elkapták a tolvajpárost

A Tapolcai Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, melyet többrendbeli lopás miatt folytattak.