Egy éjszaka alatt két autót vitt el és hármat tört össze

2019. 01. 03., cs - 13:20
Heves Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök elfogták a jogosítvány nélkül vezető 21 éves egri férfit.

Az Egri Rendőrkapitányság jármű önkényes elvétele bűncselekmény gyanúja és engedély nélküli vezetés miatt indított eljárást egy 21 éves egri lakos ellen, aki 2019. január 1-jén a hajnali órákban Verpelét egyik utcájából eltulajdonított egy gépkocsit, majd azzal a település határában balesetet szenvedett. Ezt követően visszasétált a városba, ahol egy ingatlan udvarára bemászott és megpróbált ellopni két autót is, melyek közül a Fiat típusú járművet még a helyszínen összetörte, az Opel típusú gépkocsival pedig néhány utcával távolabb az árokba hajtott, majd elmenekült a helyszínről.

A rendőrök az adatgyűjtést követően 2019. január 2-án az esti órákban elfogták Egerben B. Zoltánt, akit gyanúsítottként hallgattak ki több rendbeli bűncselekmény miatt. A férfi beismerő vallomást tett, valamint az is kiderült, hogy nem rendelkezik érvényes vezetői engedéllyel.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Sorra vitték el az autókat

Hét rendbeli bűncselekmény elkövetésével gyanúsít az Esztergomi Rendőrkapitányság két férfit.

 

Rendőrnap Csongrád megyében

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság a Szegedi Dóm Látogatóközpontban tartotta 2019. április 23-án a Rendőrnapot, melyen elismeréseket adtak át.

 

Afgán határsértő egy szerb kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.

 

Újabb ellenőrzés a belvárosban

A közrend és közbiztonság fenntartása érdekében folytatódott a Budapesti Rendőr-főkapitányság belvárosi akciósorozata az V., a VI. és a VII. kerületben. A rendőrök úgynevezett kamudrog árusokat is elfogtak.