Egy éjszaka alatt két autót vitt el és hármat tört össze

2019. 01. 03., cs - 13:20
Heves Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök elfogták a jogosítvány nélkül vezető 21 éves egri férfit.

Az Egri Rendőrkapitányság jármű önkényes elvétele bűncselekmény gyanúja és engedély nélküli vezetés miatt indított eljárást egy 21 éves egri lakos ellen, aki 2019. január 1-jén a hajnali órákban Verpelét egyik utcájából eltulajdonított egy gépkocsit, majd azzal a település határában balesetet szenvedett. Ezt követően visszasétált a városba, ahol egy ingatlan udvarára bemászott és megpróbált ellopni két autót is, melyek közül a Fiat típusú járművet még a helyszínen összetörte, az Opel típusú gépkocsival pedig néhány utcával távolabb az árokba hajtott, majd elmenekült a helyszínről.

A rendőrök az adatgyűjtést követően 2019. január 2-án az esti órákban elfogták Egerben B. Zoltánt, akit gyanúsítottként hallgattak ki több rendbeli bűncselekmény miatt. A férfi beismerő vallomást tett, valamint az is kiderült, hogy nem rendelkezik érvényes vezetői engedéllyel.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Öt határsértő egy macedón kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba öt migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Hat autóban okozott kárt

Néhány órán belül elfogták a rendőrök azt a nőt, aki parkoló gépjárműveket rongált meg Győrben.