Egy éjszaka, három bűncselekmény

2019. 08. 20., k - 08:47
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

Egy 25 éves férfit hallgattak ki gyanúsítottként a bátonyterenyei nyomozók.

A Bátonyterenyei Rendőrkapitányság három rendbeli lopás vétség megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 25 éves rákóczibányai férfi ellen.

A nyomozás adatai alapján a férfi 2019. augusztus 17-én az éjszakai órákban Nemti belterületén egy parkoló busz zárt ajtaját megpróbálta felfeszíteni, és a járműből egy autórádiót akart eltulajdonítani.  A gyanúsítottnak nem sikerült az ajtót kifeszíteni, melyet követően elhagyta a helyszínt. A megalapozott gyanú szerint a férfi ugyanezen a napon az éjszakai órákban a község belterületén az egyik családi ház előtt parkoló és nyitott állapotú gépjárművet - az abban hagyott indítókulccsal – beindította, és azt eltulajdonította, továbbá egy másik nyitott gépjárműből autórádiót és egy elsősegélyládát lopott el. A gyanúsított az ellopott gépkocsit a későbbiekben visszavitte.

A rendőrök a 25 éves rákóczibányai férfit elfogták, a rendőrkapitányság épületébe előállították és gyanúsítottként hallgatták ki.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Nyolc szír határsértő Mórahalomnál

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba nyolc migráns Mórahalom közelében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Öt szír határsértő Kiszombornál

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba öt migráns Kiszombor közelében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.