Egy hét alatt kétszer

2021. 09. 27., h - 08:38
Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

A szekszárdi rendőrök a hét folyamán két alkalommal intézkedtek azzal a paksi férfival szemben, aki eltiltás hatálya alatt, ittasan motorozott Szekszárdon.

A tolnai megyeszékhelyen 2021. szeptember 19-én a délutáni órákban állítottak meg egy segédmotorost a járőrök. A 36 éves férfi adatainak ellenőrzése során megállapították, hogy őt a Paksi Rendőrkapitányságon jogerősen eltiltották a járművek vezetésétől. Munkatársaink a férfival szondát is fújattak, mely magas értéket mutatott. A sofőrt további mintavételre előállították, mely megerősítette az ittasság tényét. A Szekszárdi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán a férfit ittas járművezetés vétség és eltiltás hatálya alatti járművezetés vétség miatt hallgatták ki gyanúsítottként.

A szekszárdi járőrök 2021. szeptember 25-én a késő esti órákban ismét intézkedtek a 36 éves paksi férfival, aki ezúttal is eltiltás hatálya alatt, ittasan vezetett. A járőrök a sofőrt további mintavételre előállították, mely megerősítette az ittasság tényét.  A férfival szemben a szekszárdi rendőrök újra büntetőeljárást indítottak.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Engedély nélkül vezettek

A tatai és az oroszlányi rendőrök is intézkedtek tegnap olyan sofőrrel szemben, akinek nem volt jogosítványa.

 

Csak levezette a feszültséget

A 17 éves fiatal egy dorogi lakásban az ablakot betörve bement, majd több berendezést megrongált. A nyomozók őt gyanúsítottként kihallgatták.

 

Neki nem, de a rendőrségnek elég volt

Nem volt elég sör otthon, ezért ült autóba egy ittas férfi Tótkomlóson. Boltba ment, közben elsodort egy kerékpárost. A baleset után nem állt meg, nem segített a sérültnek. A rendőrségnek ennyi bőven elég volt ahhoz, hogy vádemelést javasoljon ellene.

 

Elfogták az embercsempészt

A rendőrök elfogtak egy cseh állampolgárt, aki 28 illegális migránst próbált jogellenesen Magyarország területére szállítani.