Egy mátraderecskei hétvégi házba tört be

2019. 12. 01., v - 08:44
Heves Megyei Rendőr-főkapitányság

A helyi férfi ellen folytatott ügy vizsgálatát befejezték a rendőrök.

Ahogy arról korábban hírt adtunk, a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2019. november 13-án délután egy mátraderecskei férfi tett bejelentést, aki elmondta, hogy a szomszédjában lévő hétvégi házba betörtek. A helyszínre érkező rendőrök elfogták a bent lévő férfit.

Az 54 éves helyi lakos a gyanú szerint az ingatlan ajtajának üvegét egy fadeszkával betörte, azon bemászott, majd kutatni kezdett, amikor tetten érték a rendőrök. Ellene az Egri Rendőrkapitányság Pétervásárai Rendőrőrse lopás vétség kísérlet elkövetése miatt folytatta a nyomozást, mely vizsgálati szakaszában a rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az ügyben keletkezett iratokat a napokban megküldték az ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Ugrani készült, megmentették

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság járőrei mentették meg annak a nőnek az életét, aki egy társasház lépcsőházi ablakában állva, végzetes lépésre szánta el magát.

 

Határsértők Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba huszonkilenc határsértő Csongrád megyében. A rendőrök huszonhét főt feltartóztattak, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísértek, két személyt pedig elfogtak, ellenük idegenrendészeti eljárás indult.