Egy nap

2020. 01. 02., cs - 07:20
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

Mindössze ennyi időre volt szükségük a komáromi rendőröknek, hogy elfogják egy lopás elkövetőjét.

Egy komáromi lakásba surrant be az 50 éves P. Klára 2019. december 30-án hajnalban. A helybéli nő értékek után kutatott, majd műszaki cikkekkel, készpénzzel és okmányokkal távozott. A sértett, amint észrevette a lopást, feljelentést tett a rendőrségen. A nyomozók széleskörű adatgyűjtésbe kezdtek, és rövid időn belül azonosították, majd másnap elfogták a bűncselekmény elkövetőjét. A nő lakásán a rendőrök az ellopott értékek egy részét megtalálták, amelyeket visszaadtak a tulajdonosának.

P. Klára nem volt ismeretlen a nyomozók számára. Korábban több, hasonló jellegű bűncselekményt is elkövetett. Előfordult, hogy lakásból, de olyan is, hogy hotelból lopott készpénzt, illetve bankkártyát vagy iratokat.

A nő ellen lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Komáromi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya. P. Klárát a rendőrség őrizetbe vette, és kezdeményezte letartóztatásának indítványozását.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lezárt vizsgálat: szemeteltek

A Bácsalmási Rendőrőrs nyomozói vádemelést javasolnak azzal a két férfivel szemben, akik háztartási hulladékot borítottak az árokpartra.

 

Letartóztatásban várja a vádemelést

A szekszárdi rendőrök alig két hét alatt befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 21 éves helyi férfival szemben folytattak gépkocsifeltörés-sorozat miatt.

 

Egyedül próbálkozott

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Ásotthalomnál. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.