Egy nap alatt két bűncselekmény elkövetése miatt hallgatták ki a rendőrök

2020. 06. 23., k - 12:49
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Az első elkövetett bűncselekményére még aznap hozzátett egy másikat az a felsőgagyi férfi, akit a rendőrök egy nap alatt kétszer hallgattak ki gyanúsítottként.

Járművezetés ittas állapotban bűntett és garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást az Encsi Rendőrkapitányság egy 31 éves felsőgagyi férfival szemben.

A gyanúsítottal szemben a járőrök először 2020. június 22-én 20 óra 30 perc körül Felsőgagyon intézkedtek, mivel egy közúti ellenőrzés során a 31 éves férfival szemben alkalmazott alkoholteszter pozitív értéket mutatott. A rendőrök a helyszínen bevonták a vezetői engedélyét, majd előállították a rendőrkapitányságra. Az eljárás során a sofőr szabadlábon védekezhet, így elengedték őt a rendőrségről.

A férfi ezt követően 22 óra körül egy encsi üzemanyagtöltő állomáson megütött egy éppen ott tankoló debreceni férfit, majd a kút munkatársait halálosan megfenyegette. A bejelentést követően a rendőrök a helyszínen elfogták, majd újra előállították őt a rendőrségre, ahol gyanúsítottként hallgatták ki garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Járőrmotorok szemléje Győrben

Parancsnoki szemlén győződött meg a megyei rendészeti rendőrfőkapitány-helyettes arról, hogy kifogástalan műszaki állapotú és hatékony rendőri intézkedésekre alkalmas járművekkel ellenőriznek a Győr-Moson-Sopron megyei motoros járőrök.