Egy nap alatt két dílert fogott a BRFK

2019. 03. 25., h - 11:10
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A lefoglalt kábítószerek piaci értéke több mint hárommillió forint.

A BRFK Kábítószer Bűnözés Elleni Osztályának nyomozói 2019. március 22-én délután Budapest XII. kerületében, a Böszörményi úton igazoltattak két férfit, akiknél kábítószergyanús fehér port találtak. A nyomozók a két veresegyházi férfit elfogták és előállították. Az egyik férfit, a 35 éves Cs. K. Gyulát – tekintettel arra, hogy a nála lévő kábítószert továbbértékesítési céllal vásárolta – kábítószer-kereskedelem miatt, míg társát a 32 éves Sz. Józsefet kábítószer-birtoklás gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként.

A fővárosi nyomozók még aznap Újbudán, egy Tas vezér utcai lakásban elfogták azt a férfit is, akitől a két veresegyházi férfi korábban a kábítószert vásárolta. A rendőrök az elfogott férfi lakásán 140 gramm kokaint, több mint 80 gramm amfetamint, 15 gramm egyéb kristályos állagú kábítószergyanús anyagot, valamint tablettákat és zöld növényi törmeléket találtak. A kábítószereken és kábítószergyanús anyagokon túl a nyomozók a kábítószerek adagolásához használatos eszközöket, közel másfél millió forintot és 3000 eurót is lefoglaltak. A lakás átkutatását követően a 30 éves K. Pétert a nyomozók szintén előállították és kábítószer-kereskedelem miatt gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbe vették. 

A nyomozás során beszerzett adatok alapján a rendőrök még aznap Budapesten a XII. kerületben elfogtak egy nőt és három férfit is, akiket kábítószer-fogyasztás és birtoklása miatt állítottak elő. Őket kábítószer birtoklás vétség megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként.

" "

" "


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Pályaorientációs nap Dabason

A Dabasi Rendőrkapitányság munkatársai 2019. október 16-án a dabasi Gyóni Géza Általános Iskola és a Szent János Katolikus Általános Iskola tanulói részére tartottak pályaorientációs napot.

 

Közös életet ígért, milliókat kért

Megismerkedésükkor munkát kínált egy szarvasi nő egy kecskeméti férfinak, majd azt mondta neki, hogy össze akar költözni vele, csak fel kell újítani azt a házat, amiben lakni fognak. Így vette rá arra, hogy közel 3 millió forintot adjon neki.

 

Keressük Demeter Zoltánt

A Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri egy 31 éves, sátoraljaújhelyi férfi eltűnése ügyében.

 

Ittasság a gyanú

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai 28 ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból az év 41. hetében, mielőtt még balesetet okozhattak volna.

 

Nyomokból olvastak

Szeptember 26-án valószínűleg a Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Szervek bűnügyi technikai osztály kutyavezetői alosztályának dunakeszi objektuma volt a legkevésbé áhított hely a törvény elől bujkálni szándékozók számára.

 

Drogériából loptak, keressük őket

A székesfehérvári rendőrök bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt keresik a fényképfelvételeken látható ismeretlen elkövetőket.