Egy nap alatt két dílert fogott a BRFK

2019. 03. 25., h - 11:10
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A lefoglalt kábítószerek piaci értéke több mint hárommillió forint.

A BRFK Kábítószer Bűnözés Elleni Osztályának nyomozói 2019. március 22-én délután Budapest XII. kerületében, a Böszörményi úton igazoltattak két férfit, akiknél kábítószergyanús fehér port találtak. A nyomozók a két veresegyházi férfit elfogták és előállították. Az egyik férfit, a 35 éves Cs. K. Gyulát – tekintettel arra, hogy a nála lévő kábítószert továbbértékesítési céllal vásárolta – kábítószer-kereskedelem miatt, míg társát a 32 éves Sz. Józsefet kábítószer-birtoklás gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként.

A fővárosi nyomozók még aznap Újbudán, egy Tas vezér utcai lakásban elfogták azt a férfit is, akitől a két veresegyházi férfi korábban a kábítószert vásárolta. A rendőrök az elfogott férfi lakásán 140 gramm kokaint, több mint 80 gramm amfetamint, 15 gramm egyéb kristályos állagú kábítószergyanús anyagot, valamint tablettákat és zöld növényi törmeléket találtak. A kábítószereken és kábítószergyanús anyagokon túl a nyomozók a kábítószerek adagolásához használatos eszközöket, közel másfél millió forintot és 3000 eurót is lefoglaltak. A lakás átkutatását követően a 30 éves K. Pétert a nyomozók szintén előállították és kábítószer-kereskedelem miatt gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbe vették. 

A nyomozás során beszerzett adatok alapján a rendőrök még aznap Budapesten a XII. kerületben elfogtak egy nőt és három férfit is, akiket kábítószer-fogyasztás és birtoklása miatt állítottak elő. Őket kábítószer birtoklás vétség megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként.

" "

" "


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam