Egy nap alatt megtalálták a rendőrök a lopott kocsit

2020. 05. 22., p - 09:02
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

A kecskeméti rendőrök lefoglalták az eltulajdonított járművet, és kihallgatták a 21 éves helyi gyanúsítottat.

Gépkocsilopás miatt tett bejelentést egy 59 éves férfi a rendőrségen 2020. május 19-én este, mivel valaki eltulajdonította az autóját.

A rendelkezésre álló adatok szerint 18 óra 40 perckor egy ismeretlen a kecskeméti vasútállomás parkolójában beszállt – az egyébként dombóvári illetőségű sértett – nyitott személyautójába, és azt átkutatta. A kesztyűtartóban megtalálta a pótkulcsot, és azt használva lopta el a járművel.

A nyomozás eredményeként a rendőrök egy nap alatt beazonosították a feltételezett elkövetőt, akit a megyeszékhely tanyavilágában, egy földúton találtak meg. A 21 éves férfi éppen próbálta mozgásra bírni az eltulajdonított Mercedest, ugyanis időközben kifogyott belőle a benzin. A kecskeméti nyomozók a járművet lefoglalták, D. Lajost pedig lopás bűntett elkövetének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták. A gyanúsított beismerő vallomást tett, ő az eljárás során szabadlábon védekezhet.

 

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Három szír határsértő Kiszombornál

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Kiszombornál. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Marokkói határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.

 

Újabb határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.