Egy órán belül

2019. 11. 09., szo - 13:56
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

A kiskunmajsai rendőrőrs munkatársai rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vettek egy 37 éves helyi férfit.

Rablásról érkezett bejelentés a Kiskunmajsai Rendőrőrsre 2019. november 8-án kora délután.

A rendelkezésre álló adatok szerint 14 óra körül egy ismeretlen az egyik kiskunmajsai ingatlan kapuján átmászott, majd bement a lakóházban. Ott azzal fenyegette a szobában tartózkodó 64 éves férfit és 59 éves élettársát, hogy „agyonveri” őket, ha nem maradnak csendben. A tettes a férfi pénztárcájából közel 100.000 forint készpénzt vett magához, majd távozott a helyszínről.

A rendőrök egy órán belül azonosították és elfogták a feltételezett elkövetőt. A 37 éves kiskunmajsai férfit gyanúsítottként hallgatták ki, valamint őrizetbe vették rablás bűntett és magánlaksértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A nyomozók előterjesztést tesznek a gyanúsított letartóztatásának indítványozására.

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Halálos közlekedési baleset Békéscsaba közelében

Halálos közlekedési baleset történt a 44-es számú főúton, Békéscsaba közelében, ahol egy személygépkocsi és egy tehergépkocsi összeütközött. A balesetben az autót vezető férfi olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette.

 

Tolvaj Karcagon

A rendőrök rövid időn belül azonosították és elfogták a Karcagon történt lopás gyanúsítottját.