Egy órán belül elfogták a lopás gyanúsítottját

2017. 08. 11., p - 11:07
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Mobiltelefont lopott egy házból egy férfi Békéscsabán. Kivágta az épület egyik ablakán a szúnyoghálót, úgy jutott be a szobába, ahol a készülék volt. A rendőrök a bejelentés után nem sokkal elfogták, más bűncselekmény miatt körözés is volt ellene érvényben.

Lopás gyanúsítottját fogták el a rendőrök 2017. augusztus 10-én, 23 óra 45 perc körül Békéscsabán, a Kis-Tabán utcában. Egy ház egyik utcára néző ablakáról vágták le a szúnyoghálót és a házból elvittek egy mobiltelefont. A tulajdonos felfigyelt a zajra és 23 óra után néhány perccel hívta a rendőrséget.

 

A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrjárőrei az utcában igazoltattak egy kutyáját sétáltató férfit, aki tagadta, hogy lopott. Elfogatóparancs volt ellene érvényben, ezért előállították. A 22 éves békési Sz. Zsoltot a Gyulai Rendőrkapitányság azért körözte, mert a gyanú szerint 2017. augusztus 10-én, 3 óra körül egy korábban ellopott kulccsal bement egy gyulai apartmanházba. Vendégektől és a tulajdonostól is lopott többek között műszaki cikkeket, szeszes italokat. A Gyulai Rendőrkapitányság nyomozói Sz. Zsoltot kihallgatták, a gyulai és a békéscsabai lopás elkövetését is elismerte. A rendőrök megtalálták a kést, amivel a békéscsabai ház ablakán a szúnyoghálót kivágta, valamint a mobiltelefont is, amit lefoglaltak és visszaadtak a tulajdonosnak.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam