Egy órán belül elfogták a rendőrök a tolvajt

2020. 03. 28., szo - 09:14
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

Salgótarjáni vendéglőből lopta el az alkalmazott pénzét egy 36 éves férfi.

A rendőrségre 2020. március 26-án 13 óra 45 perckor érkezett a bejelentés, miszerint egy salgótarjáni étteremben ismeretlen tettes ellopta a sértett pénztárcáját. A rendőrök a helyszínen beszerzett adatok alapján egy órán belül beazonosították és lakóhelyén elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 36 éves helyi lakost.

B. Géza a bejelentést megelőzően kihasználta az alkalmazottak pár perces távollétét, és a vendéglő pultjából az egyik dolgozó pénztárcáját – a benne lévő készpénzzel együtt – eltulajdonította. A Salgótarjáni Rendőrkapitányságra előállított férfit a nyomozók lopás vétség megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lezárt akta: rendőrkézen a színesfémtolvajok

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság befejezte a vizsgálatot abban az ügyében, amelyben az eljárás adatai szerint három férfi több mint kettőezer-ötszáz kilogramm rézkábelt tulajdonított el.

 

Fának ütközött a menekülő sofőr

Egy sofőr Kecskemét belterületén jelentősen túllépte a megengedett legnagyobb sebességet, és nem állt meg a rendőri jelzés ellenére sem. Menekülés közben több szabályszegést is elkövetett, végül balesetet szenvedett. A járműben tartózkodó három személy ezután is menekülni akart, végül az egyenruhások elfogták őket.