Egy órán belül elfogták a rendőrök a tolvajt

2020. 03. 28., szo - 09:14
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

Salgótarjáni vendéglőből lopta el az alkalmazott pénzét egy 36 éves férfi.

A rendőrségre 2020. március 26-án 13 óra 45 perckor érkezett a bejelentés, miszerint egy salgótarjáni étteremben ismeretlen tettes ellopta a sértett pénztárcáját. A rendőrök a helyszínen beszerzett adatok alapján egy órán belül beazonosították és lakóhelyén elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 36 éves helyi lakost.

B. Géza a bejelentést megelőzően kihasználta az alkalmazottak pár perces távollétét, és a vendéglő pultjából az egyik dolgozó pénztárcáját – a benne lévő készpénzzel együtt – eltulajdonította. A Salgótarjáni Rendőrkapitányságra előállított férfit a nyomozók lopás vétség megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kilenc illegális migráns

A Bács-Kiskun megyében feltartóztatott külföldiek jogellenesen jutottak be az ország területére.

 

Háromszor elfogott díler

Kábítószerrel kereskedett, betört, a letartóztatása előtt levágta a lábáról a nyomkövetőt, utána pedig megszökött a XIX. kerületi zsaruk elől. F. Mihály Sándor nem jutott messzire, immár letartóztatták, a bajkeverésnek részéről egy időre vége.

 

Nem messze a Balatontól

A somogyi dombvidéken a nagyjából 4500 lelkes város a 24 települést felölelő járás és egyben a vonzáskörzet központja. A környék rendjére a Tabi Rendőrőrs ügyel. Tabbal együtt 13 ezer főnyi lakosság napi közbiztonságáról kell gondoskodniuk, rájuk hárul ügyes-bajos dolgaik, hatóságot érintő problémáik rendezése.

 

Az év rendőrei

Idén is elismerték az év rend­őrei munkáját, és kihirdették, kik kapnak Bátorságért érdemjelet. Az elismerések többségét később vehetik át személyesen Pintér Sándor miniszterelnök-helyettes, belügyminisztertől a díjazott zsaruk.