Egy parkolóban bántalmazta ismerősét

2019. 02. 23., szo - 10:54
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Garázdaság miatt indult büntetőeljárás egy 16 éves külsővati fiatal ellen, a Pápai Rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot.

A nyomozás adatai alapján egy 16 éves külsővati lakos 2018. december 6-án 15 óra körül az egyik pápai parkolóban szóváltásba keveredett egy ismerősével, akit több alkalommal megütött. Az ütések következtében földre eső sértettet a fiatalkorú ezután rugdosni kezdte, aminek két járókelő vetett véget és azonnal értesítették a rendőrséget. A járőrök a bántalmazót egy órán belül a pápai buszpályaudvaron fogták el, majd előállították a helyi rendőrkapitányságra,és a nyomozók garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Pápai Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat  átadta az illetékes ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kábelt loptak, őrizetben vannak

A Békés megyei rendőrök elfogtak három férfit, akik a gyanú szerint több ezer méternyi kábelt loptak el Mezőkovácsházán és a Bács-Kiskun megyei Kiskőrösön.

 

Játékos formában oktattak

Két kéz, két láb, két keréken címmel tartott rendezvényt a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság (PMRFK) Újszilváson április 25-én.

 

Háromgenerációs rendőrcsalád

Többgenerációs rendőrcsaládból származik, ezért Kovács Attila nem is gondolt más szakmára, csak a rendőrségre, amikor pályát választott.