Egy sorozat véget ért Ózdon

2017. 09. 29., p - 12:09
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Előzetes letartóztatásban van mindhárom fiatalember, akik több mint egy tucat betörést követtek el.

Az Ózdi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya több rendbeli lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást egy 19 éves, egy 16- és egy 15 éves ózdi fiúval szemben.

 

A gyanúsítottak 2017. július 20-a és 2017. szeptember 16-a között összesen tizenhat esetben követtek el vagyon elleni bűncselekményt Ózdon.

 

A tolvajok betörtek kisboltba és több magánlakásba is, ahonnan loptak többek között mobiltelefonokat, hangszereket, szeszes italokat, műszaki eszközöket is.

Tekintettel arra, hogy az ellopott dolgok értékesítésében az egyik kiskorú gyanúsított édesanyja is közreműködött, így a 36 éves asszonyt a rendőrök orgazdaság vétség és kiskorú veszélyeztetése bűntett elkövetése miatt hallgatták ki gyanúsítottként a nyomozók.

 

A 19 éves K. Dávid előzetes letartóztatását 2017. szeptember 19-én, míg fiatalkorú társainak további fogvatartását 2017. szeptember 29-én rendelte el a bíróság.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Keressük őket

A nyíregyházi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik.

 

Ez is lopás

A budapesti nyomozók elfogták azt a férfit, aki az autójára helyezett kerékbilincset levágta és elvitte.

 

Lopás miatt felelhet

A Siklósi Rendőrkapitányság lopás miatt nyomoz egy 42 éves férfi ellen, aki több mint 600 szőlőoszlopot tulajdonított el Nagyharsányban.