Egy virágládát is feldöntött a férfi, a rendőrök elfogták

2020. 06. 04., cs - 14:37
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai garázdaság és rongálás miatt hallgattak ki gyanúsítottként egy 22 éves helyi lakost.

Állampolgári bejelentés érkezett a rendőrségre 2020. június 3-án délután arról, hogy egy férfi Veszprémben egy közterületen elhelyezett virágládát feldöntött. A kiérkező járőrök az adatgyűjtés eredményeként megállapították, hogy az elkövető az egyik vendéglátóhely utcára kihelyezett asztalához leült, majd egy másik székre feltette a lábát. Az egyik alkalmazott felszólította, hogy vegye le a lábát, mire a férfi megragadta az asztalon lévő vázát, összetörte azt, továbbá felborított egy nagy méretű virágládát. Ezt követően a tettes távozott a helyszínről, majd egy közeli fagyizó tölcsértartó állványát csapta a földhöz. A járőrök a helyszín közelében elfogták a 22 éves helyi lakost, majd előállították, és a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták. Ellene garázdaság vétség és rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult.

Az intézkedés során a rendőrök megállapították továbbá, hogy a bűncselekmény elkövetése idején a férfi megszegte a részére elrendelt hatósági házi karantén szabályait, ezért vele szemben szabálysértési eljárást kezdeményeztek.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

A rendőrök keresik a headset tolvajt

A miskolci rendőrök a lakosság segítségét kérik egy férfi azonosításához, aki az egyik telefonszaküzletből ellopott egy Huawei típusú fülhallgatót.

 

Rabolt, néhány perc alatt elfogták a rendőrök

Orosházán, egy üzletből akart elvinni kozmetikai termékeket, hajvágógépet egy férfi. A biztonsági őr megpróbálta feltartóztatni őt, dulakodtak, ennek ellenére sikerült elmenekülnie a helyszínről. A rendőrök néhány perc alatt elfogták és őrizetbe vették a rablással gyanúsítható férfit.

 

Esztelen rohanás – videóval

A Veszprém megyei rendőrök egy 40 éves érdi autóst 245 km/h-s sebességgel mértek be a 710-es számú főúton.