Egyedi azonosító jellel visszaélés bűntette

2020. 01. 24., p - 13:25
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök a külföldi férfit bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt a Nyíregyházi Rendőrkapitányságra előállították.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Osztály munkatársai 2020. január 22-én Nyíregyházán ellenőriztek egy román hatósági jelzésű tehergépkocsival közlekedő román állampolgárt. Az intézkedés alatt megállapították, hogy a tehergépkocsira felhelyezett hatósági jelzés, amire a központi adatbázis útdíj bírságot jelzett, egy másik járműre lett kiállítva. A rendőrök elsődleges vizsgálatai megállapították továbbá, hogy a külföldi férfi által ellenőrzésre átadott forgalmi engedély és a nemzetközi szállítmányozási fuvarozói engedély is hamis. A tehergépjárműben találtak továbbá egy másik hatósági jelzést, ami egy román honosságú személygépkocsira lett kiállítva. Az egyenruhások a külföldi férfit bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt a Nyíregyházi Rendőrkapitányságra előállították.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Sportfelszerelésekkel üzletelt, többeket becsapott

Csalással gyanúsít a rendőrség egy békéscsabai férfit, mert az ellene indult nyomozás adatai szerint országszerte károsított meg sportegyesületeket, klubokat. Az ügy vizsgálata befejeződött.

 

Lökhárító mögé rejtett marihuána

A budapesti felderítők befejezték annak a szerb férfinek az ügyét, aki az autójába rejtve közel 40 millió forint értékű kábítószert hozott Budapestre.

 

Tetten érte a tulaj

A debreceni rendőrök elfogták azt a férfit, aki egy gépkocsiból akart lopni.