Éjszakai ámokfutó

2018. 09. 11., k - 11:30
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

A kecskeméti rendőrök fél napon belül elfogták a több bűncselekmény elkövetésével is megalapozottan gyanúsítható helyi férfit.

 

Egy kecskeméti autómosó tulajdonosa tett 2018. szeptember 10-én bejelentést a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-Főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába, mert ismeretlen tettes a mosó pénzváltó berendezését az előző éjszaka eltulajdonította. A történteket a reggel munkába érkező alkalmazott észlelte.

 

A nyomozók ellenőrizték a közelben lévő térfigyelő és biztonsági kamerák felvételeit, amelyek segítségével kiderült, hogy egy tehergépjármű hajtott bele az automatába, amely megrongálódott. A sofőr ez után magához vette a berendezésben elhelyezett pénzkazettát, majd elhajtott.

 

A rendőrök a felvételek segítségével eljutottak az autó tulajdonosához, aki elmondta, hogy a járművét az egyik alkalmazottja – a cég 27 éves biztonsági őre – még az éjjel engedély nélkül elvitte, és azóta az autó nem került elő.

 

Az egyenruhásoknak az adatgyűjtés során az is tudomására jutott, hogy a kocsit hajnalban a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható férfi egy üzemanyagtöltő állomáson megtankolta, majd fizetés nélkül távozott.

 

A Kecskeméti Rendőrkapitányság forrónyomon üldöző csoportjának munkatársai széleskörű kutatást végeztek a kecskeméti férfi megtalálása érdekében, amely végül eredménnyel járt, mert az elkövetőt 2018. szeptember 10-én 14 óra 10 perckor Lajosmizsén elfogták. A jármű Méntelek külterületén, egy elhagyatott részen került elő.

 

J. Norbertet jármű önkényes elvétele bűntett és lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták a kecskeméti nyomozók, majd őrizetbe vételét követően előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Késsel, ököllel

A rendőrök elfogták azt a három férfit, akik Debrecenben verekedtek össze.

 

Betört kirakat

Nemcsak a lopással gyanúsítható kecskeméti férfit, hanem az orgazdát is elfogták egy nap alatt a rendőrök.

 

Körözött Toyota hamis alvázszámmal

A magyar rendőrök a német hatóságok által körözött személyautót foglaltak le Csongrád megyében. A sofőrrel szemben egyedi azonosító jellel visszaélés miatt indult eljárás.

 

Személyvonaton bújt meg

Egy vonat hálófülkéjében megbújva, jogellenesen próbált meg bejutni Magyarországra egy illegális migráns.