Ékszerüzletből loptak, húsz perc alatt elfogták őket

2018. 05. 27., v - 11:27
Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság

Egy tálca ékszert lopott két férfi egy csongrádi üzletből. A személyautóval menekülő gyanúsítottakat Csanyteleken fogta el a helyi körzeti megbízott. Őket a nyomozók őrizetbe vették.

A feltételezett elkövetők 2018. május 26-án 9 óra 30 perckor érkeztek a bolthoz, ahova egyikőjük bement, társa a gépkocsiban várta. Az üzletben tartózkodó gyanúsított elterelte az eladó figyelmét, majd egy tálca arany ékszerrel távozott a helyszínről. A bejelentést követő húsz percen belül a személyautóval menekülő szentesi és hódmezővásárhelyi férfit Csanyteleken igazoltatta a helyi körzeti megbízott. Őket a Csongrádi Rendőrkapitányságra előállították, a járműben megtalált gyűrűket és fülbevalókat lefoglalták.

A tolvajokkal szemben nagyobb értékre elkövetett lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A nyomozók a feltételezett elkövetőket őrizetbe vették, majd az ügyészségen előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Iráni határsértő egy horvát kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.

 

Körözött BMW Nagylakon

A magyar rendőrök az Egyesült Királyság által körözött gépkocsit foglaltak le Csongrád megyében.