Életek kioltásával fenyegetőzött

2019. 03. 01., p - 09:52
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

A Nógrád megyei nyomozók pár órán belül elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 37 éves férfit.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján 2019. február 28-án, 9 óra 38 perckor egy férfi a Nemzeti Adó- és Vámhivatal általános tájékoztatási telefonvonalán – magát rendőrnek kiadva – követelte, hogy egy Nógrád megyei cégnél tartsanak azonnali helyszíni ellenőrzést. Ezt követően többször azzal fenyegetőzött az ismeretlen hívó, hogy ha ez nem történik meg, úgy a bejelentéssel érintett helyszínen „életeket fog, vagy fognak kioltani”.

A nyomozók a beszerzett információk alapján a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 37 éves csákvári lakost beazonosították és lakóhelyén az esti órákban elfogták.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányságra előállított terheltet a rendőrök terrorcselekmény elkövetésével fenyegetés bűntette megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbe vették.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Megállítva

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen a 25 éves román sofőr ellen, aki 12 embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Lezárt akta: Jockey kalandjai

A dunakeszi rendőrök befejezték a staffordshire terrier tolvaja elleni nyomozást, a gyanúsítottal szemben vádemelést javasoltak.