Élettársát bántalmazta

2018. 11. 20., k - 10:39
Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

A Tolnai Rendőrőrsön a helyi férfi ellen súlyos testi sértés bűntett kísérlete miatt indítottak büntetőeljárást, és vele szemben ideiglenes megelőző távoltartásról is határoztak.

Egy 29 éves tolnai nő tett feljelentést a Tolnai Rendőrőrsön 2018. november 16-án, hogy előző este élettársa egy alkalommal ököllel megütötte őt, melynek következtében felrepedt a szája. A bántalmazást megelőzően a férfi szóváltást követően a közösen lakott ingatlanban késsel a kezében - kiskorú gyermekeik jelenlétében – megfenyegette az asszonyt, hogy megöli őt.

A férfit a tolnai rendőrök előállították, gyanúsítottként hallgatták ki, és vele szemben ideiglenes megelőző távoltartásról határoztak, továbbá  előterjesztést tettek a Szekszárdi Járásbíróságon a megelőző távoltartás elrendelésére.   

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Két gyermeket rabolt ki, öt percen belül elfogták

Dunaújvárosban két tizenhárom éves fiútól vette el a náluk lévő értéktárgyaikat, majd megfenyegette őket az a helyi férfi, akit a részletes személyleírás alapján a rendőrök a bejelentést követően nyomban elfogtak, majd őrizetbe vettek.

 

Kitüntették

Hosszú időn át végzett kiemelkedő szakmai munkája elismeréseként kapott belügyminiszteri elismerést Izsák László rendőr alezredes, a Tamási Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztályának vezetője.

 

Nem sikerült

A ház tulajdonosa nem messze ingatlanától feltartóztatta azt a nőt, aki lakásába surrant be, ahonnan ékszereket és egy pénztárcát lopott el Tolnán.

 

A füle sérült

Befejezték az eljárást a rendőrök egy 50 éves bárnai férfival szemben, aki ismerősét bántalmazta.