Élettársát bántalmazta

2018. 11. 20., k - 10:39
Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

A Tolnai Rendőrőrsön a helyi férfi ellen súlyos testi sértés bűntett kísérlete miatt indítottak büntetőeljárást, és vele szemben ideiglenes megelőző távoltartásról is határoztak.

Egy 29 éves tolnai nő tett feljelentést a Tolnai Rendőrőrsön 2018. november 16-án, hogy előző este élettársa egy alkalommal ököllel megütötte őt, melynek következtében felrepedt a szája. A bántalmazást megelőzően a férfi szóváltást követően a közösen lakott ingatlanban késsel a kezében - kiskorú gyermekeik jelenlétében – megfenyegette az asszonyt, hogy megöli őt.

A férfit a tolnai rendőrök előállították, gyanúsítottként hallgatták ki, és vele szemben ideiglenes megelőző távoltartásról határoztak, továbbá  előterjesztést tettek a Szekszárdi Járásbíróságon a megelőző távoltartás elrendelésére.   

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Ma ünnep, holnap munka

Fura élethelyzet lehet: egyik nap még izgatottan vizsgázni egy rendészeti szakgimnázium tanulójaként, másnap ünnepélyesen búcsúzni az iskolától, harmadnap pedig zsaruként szolgálatba állni, és megkezdeni egy igen komoly és felelősségteljes életet.

 

Közlemény

Személyi változás a Komlói Rendőrkapitányságon.