Élettársát bántalmazta

2018. 11. 20., k - 10:39
Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

A Tolnai Rendőrőrsön a helyi férfi ellen súlyos testi sértés bűntett kísérlete miatt indítottak büntetőeljárást, és vele szemben ideiglenes megelőző távoltartásról is határoztak.

Egy 29 éves tolnai nő tett feljelentést a Tolnai Rendőrőrsön 2018. november 16-án, hogy előző este élettársa egy alkalommal ököllel megütötte őt, melynek következtében felrepedt a szája. A bántalmazást megelőzően a férfi szóváltást követően a közösen lakott ingatlanban késsel a kezében - kiskorú gyermekeik jelenlétében – megfenyegette az asszonyt, hogy megöli őt.

A férfit a tolnai rendőrök előállították, gyanúsítottként hallgatták ki, és vele szemben ideiglenes megelőző távoltartásról határoztak, továbbá  előterjesztést tettek a Szekszárdi Járásbíróságon a megelőző távoltartás elrendelésére.   

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

130-cal a belvárosban

Jelentősen túllépte a sebességhatárt egy autós, akiről Békéscsaba belvárosában készített felvételt egy traffipax. A közlekedési balesetek egyik legfőbb oka a gyorshajtás. Aki a megengedettnél gyorsabban hajt, vagy nem az útviszonyokhoz, látási viszonyokhoz igazítja a haladási sebességét, kockázatot vállal.

 

Köveket dobált

A berettyóújfalui rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

 

Kamionban bújtak meg az afgán határsértők

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba hat illegális migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.