Életveszélyes sérülést okozott

2017. 09. 29., p - 17:51
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

A gödöllői rendőrök elfogták azt a férfit, aki egy 60 éves nőt bántalmazott Isaszegen.

A rendőrségre 2017. szeptember 29-én a reggeli órákban érkezett bejelentés arról, hogy egy helyi férfi isaszegi otthonában bántalmazott egy nőt. A sértett az elsődleges adatok szerint életveszélyes sérülést szenvedett. A nyomozók az ügyben végzett adatgyűjtést követően a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 66 éves B. Józsefet isaszegi lakcímén elfogták, majd a Gödöllői Rendőrkapitányságra előállították, elszámoltatása folyamatban van.

Az ügyben az eljárást a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja életveszélyt okozó testi sértés bűntett gyanúja miatt.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Olaszországba indultak, Dombegyházig jutottak

Olaszországba akarta eljuttatni Magyarországra illegálisan érkezett honfitársát egy pakisztáni férfi. A rendőrök Békés megyében, Dombegyház közelében feltartóztatták őket. Az embercsempészéssel gyanúsítható férfit a rendőrség őrizetbe vette, a határsértőt átadták a román hatóság képviselőinek.

 

Római parti betörő

Az óbudai nyomozók befejezték annak a férfinek az ügyét, aki hat alkalommal tört be Budapest III. kerületében lévő büfékbe és egy szórakozóhelyre.