Életveszélyes sérülést okozott, majd elmenekült a helyszínről

2019. 09. 20., p - 13:21
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A budapesti rendőrök elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható férfit.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság ügyeletére 2019. február 28-án éjfél után érkezett bejelentés, hogy a IX. kerületben a Drégely utcában többen összeverekedtek.

Amire a járőrök a helyszínre kiértek, már csak egy súlyosan sérült férfit találtak, akit a mentőszolgálat munkatársai életveszélyes állapotban vittek kórházba.

A bevezetett nyomozati cselekmények eredményeként a nyomozók látókörébe került egy 19 éves fiatalember, aki feltételezhetően elkövette a bűncselekményt.

A budapesti L. Ottót 2019. szeptember 19-én reggel lakásán elfogták.

A nyomozás során kiderült, hogy a sértett és a támadója nem ismerte egymást, a verekedés körülményeit az eljárás fogja tisztázni.

A BRFK Életvédelmi Osztálya L. Ottó ellen életveszélyt okozó testi sértés miatt indított eljárást. A rendőrök őrizetbe vétele mellett előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kamionban bújtak meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba hét migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Őrizetben a csányi támadók

Garázdaság és testi sértés bűncselekmény gyanúja miatt indított eljárást a Hatvani Rendőrkapitányság.

 

Határsértők egy észak-macedón kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.