Életveszélyesen bántalmazta barátját, a rendőrök elfogták

2020. 05. 26., k - 10:28
Budapesti Rendőr-főkapitányság

Az életvédelmi nyomozók őrizetbe vették azt az 50 éves férfit, aki egy ütéssel életveszélyes sérülést okozott a barátjának, majd elmenekült a helyszínről.

Egy férfi 2020. május 19-én Kőbányán ivott egy barátjával, majd kora este együtt elmentek egy dohányboltba a Salgótartjáni úton. A bolt előtt – szóváltást követően – a férfi olyan erővel ütötte meg a barátját, hogy a férfi összeesett és elvesztette az eszméletét.

Az elkövető, amikor észrevette, hogy a mentőket értesíti egy vásárló, elmenekült a helyszínről. Az életvédelmi nyomozók rövid időn belül azonosították az 50 éves budapesti S. Gábort, és ellene elfogatóparancsot adtak ki. Feltételezhető volt, hogy a férfi lőfegyverrel rendelkezik, ezért a Budapesti Rendőr-főkapitányság Nyomozó Főosztály felkérésére a Terrorelhárítási Központ munkatársai fogták el az elkövetőt 2020. május 21-én egy kőbányai albérletben.

A BRFK Életvédelmi Osztályának nyomozói S. Gábort őrizetbe vették, életveszélyt okozó testi sértés miatt gyanúsítottként hallgatták ki, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására, amelyet az illetékes bíróság 2020. május 23-án elrendelt.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Bolgár kamionban bújtak meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba öt migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Kamion alvázára kapaszkodott fel

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.