Életveszélyesen bántalmazták

2019. 11. 14., cs - 10:22
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

A Pest megyei nyomozók gyanúsítottként kihallgattak és őrizetbe vettek egy 23 éves férfit és két fiatalkorú társát, akik Ócsán bántalmaztak egy 60 éves férfit.

A nyomozás adatai szerint T. Ottó és két 16 éves társa 2019. november 7-én 0 óra és 1 óra között Ócsa, Damjanich utcában található vasútállomás várótermében, előzetes szóváltást követően bántalmazta az ott tartózkodó sértettet. A bántalmazás során a 60 éves férfi súlyos, életveszélyes sérülést szenvedett. Az esetről történt bejelentést követően a Pest megyei nyomozók széleskörű adatgyűjtést végeztek, amelynek alapján azonosították a bűncselekmény feltételezett elkövetőit.

A rendőrök a 23 éves férfit és két 16 éves fiatalkorú társát 2019. november 13-án hajnalban ócsai tartózkodási helyükön elfogták és a rendőrfőkapitányságra előállították. A nyomozók a három férfit gyanúsítottként kihallgatták, őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.

Ellenük az eljárást a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja.

 

 

 

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Pest MRFK – 2019

Az előző évben elvégzett, és az idei esztendőre kitűzött rendőri feladatokról tartott számvetést Pest megye rendőrfőkapitánya.