Életveszélyesen bántalmazták

2019. 11. 14., cs - 10:22
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

A Pest megyei nyomozók gyanúsítottként kihallgattak és őrizetbe vettek egy 23 éves férfit és két fiatalkorú társát, akik Ócsán bántalmaztak egy 60 éves férfit.

A nyomozás adatai szerint T. Ottó és két 16 éves társa 2019. november 7-én 0 óra és 1 óra között Ócsa, Damjanich utcában található vasútállomás várótermében, előzetes szóváltást követően bántalmazta az ott tartózkodó sértettet. A bántalmazás során a 60 éves férfi súlyos, életveszélyes sérülést szenvedett. Az esetről történt bejelentést követően a Pest megyei nyomozók széleskörű adatgyűjtést végeztek, amelynek alapján azonosították a bűncselekmény feltételezett elkövetőit.

A rendőrök a 23 éves férfit és két 16 éves fiatalkorú társát 2019. november 13-án hajnalban ócsai tartózkodási helyükön elfogták és a rendőrfőkapitányságra előállították. A nyomozók a három férfit gyanúsítottként kihallgatták, őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.

Ellenük az eljárást a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja.

 

 

 

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Körözött Mercedes rendőrkézen

A Csongrád-Csanád megyei rendőrök Nagylak közelében ellenőriztek egy személyautót, amelyet a belga hatóságok köröztek.

 

Határrendészeti összesítő Csongrád-Csanád megyéből

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba 16 határsértő Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök 12 főt feltartóztattak, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket, 4 fő bejutását pedig megakadályozták.