Életveszélyesen megsérült, támadóját rövid idő alatt elfogták a rendőrök

2020. 08. 30., v - 09:59
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Két férfi szólalkozott össze egy söröző előtt Körösnagyharsányban. Dulakodtak, majd egyikük ellökte a másikat, a sérültet életveszélyes állapotban vitték kórházba a mentők. A másik férfit a rendőrök elfogták, gyanúsítottként kihallgatták, majd a rendőrség őrizetbe vette.

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2020. augusztus 30-án 0 óra 5 perckor érkezett bejelentés arról, hogy Körösnagyharsányban, a Váradi utcában, egy söröző előtt összeszólalkozott két férfi. Dulakodtak, majd egyikük ellökte a másikat. A sérültet súlyos, életveszélyes állapotban vitték kórházba a mentők. A bűncselekményről érkezett bejelentés után a Sarkadi Rendőrkapitányság rendőrei, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztály nyomozóival azonnal intézkedtek, információkat gyűjtöttek a történtekről. A bejelentés után kevesebb mint öt és fél óra alatt elfogták a körösnagyharsányi férfit. A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság az 52 éves férfit életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésével gyanúsítja, és őrizetbe vette.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Járőrmotorok szemléje Győrben

Parancsnoki szemlén győződött meg a megyei rendészeti rendőrfőkapitány-helyettes arról, hogy kifogástalan műszaki állapotú és hatékony rendőri intézkedésekre alkalmas járművekkel ellenőriznek a Győr-Moson-Sopron megyei motoros járőrök.