Életveszélyt okozó testi sértés miatt őrizetben

2018. 11. 26., h - 10:17
Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság

A Csongrád megyei nyomozók őrizetbe vettek egy helybeli férfit, aki baseballütővel bántalmazta apját Szegeden. A sértett életveszélyes sérüléseket szenvedett.

A megalapozott gyanú szerint a 22 éves férfi otthona előtt 2018. november 21-én 20 óra körül alakult ki nézeteltérés a családtagok között. A szóváltás tettlegességig fajult, a fiatal a nála levő baseballütővel bántalmazta apját. A sértett másnap rosszul lett, a mentőszolgálat kórházba szállította. Ott megállapították, hogy sérülései életveszélyesek.

A rendőrök a feltételezett elkövetőt előállították, majd gyanúsítotti kihallgatása során beismerte tettét. A vele szemben alkalmazott kábítószer-gyorsteszt THC-re pozitív eredményt mutatott. Ellene életveszélyt okozó testi sértés bűntettének és kábítószer birtoklása vétségének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányságon.

A nyomozók a férfit őrizetbe vették, majd az illetékes ügyészségen előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Díjkitűzés visszavonása

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője visszavonja a 16010/520/2013. bü. számú ügyben tett díjkitűzését.

 

Fűteni már nem fog

A hódmezővásárhelyi rendőrök elfogtak egy 56 éves férfit, aki betört egy felújítás alatt álló házba, ahonnan elvitte a beépítésre váró gázkazánt.