Életveszélyt okozó testi sértés miatt őrizetben

2018. 11. 26., h - 10:17
Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság

A Csongrád megyei nyomozók őrizetbe vettek egy helybeli férfit, aki baseballütővel bántalmazta apját Szegeden. A sértett életveszélyes sérüléseket szenvedett.

A megalapozott gyanú szerint a 22 éves férfi otthona előtt 2018. november 21-én 20 óra körül alakult ki nézeteltérés a családtagok között. A szóváltás tettlegességig fajult, a fiatal a nála levő baseballütővel bántalmazta apját. A sértett másnap rosszul lett, a mentőszolgálat kórházba szállította. Ott megállapították, hogy sérülései életveszélyesek.

A rendőrök a feltételezett elkövetőt előállították, majd gyanúsítotti kihallgatása során beismerte tettét. A vele szemben alkalmazott kábítószer-gyorsteszt THC-re pozitív eredményt mutatott. Ellene életveszélyt okozó testi sértés bűntettének és kábítószer birtoklása vétségének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányságon.

A nyomozók a férfit őrizetbe vették, majd az illetékes ügyészségen előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Hat óra alatt nyolcvanöt szabálytalankodó

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság egyenruhásai ezúttal a passzív biztonsági eszközök használatára fókuszáltak a megyei összevont fokozott ellenőrzés alkalmával.

 

Kamionban bújt meg

Tompánál egy külföldi férfi próbált meg jogellenesen bejutni az országba.

 

Öt határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba öt migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Két év után rendőrkézen

A hajdúhadházi rendőrök nemzetközi elfogatóparancs alapján keresték azt férfit, akit külföldi hatóság segítségével fogtak el.

 

Két határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.