Életveszélyt okozó testi sértés Pécsett

2020. 07. 15., sze - 16:21
Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök elfogták, majd őrizetbe vették azt a pécsi férfit, aki ismerősét bántalmazta.

A rendőrségre 2020. július 13-án 23 óra 6 perckor érkezett bejelentés arról, hogy Pécsett, a Fischer Béla utcában az egyik ház udvarán fekszik egy férfi, és vérzik a feje. A rendőrök a helyszínen megállapították, hogy a sérült személy egy 30 éves majsi férfi, majd értesítették a mentőket. A sérültet kórházba szállították, ahol megállapították, hogy életveszélyes koponyasérülést szenvedett. A sértett a rendőröknek elmondta, hogy azért sérült meg, mert egyik ismerőse bántalmazta. A rendőrök beazonosították, majd július 14-én lakásán elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 22 éves pécsi férfit, és előállították a rendőr-főkapitányságra. Gyanúsítotti kihallgatásán beismerte tettét, és a nyomozóknak azt is elmondta, hogy a sértett megjelent a lakásán, ahol szóváltásba keveredtek, majd többször megütötte vitapartnerét.

A gyanúsított ellen – őrizetbe vétele mellett – életveszélyt okozó testi sértés elkövetése miatt nyomoz a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság, és kezdeményezték a férfi letartóztatását.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Két határsértő Szegednél

Ismét jogellenesen próbált meg bejutni az országba két külföldi férfi Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták őket.

 

Újabb határsértő Szegednél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Táblákat döntött ki

Jobbágyi külterületén ismeretlen tettes döntött ki közúti jelzőtáblákat; kérjük a lakosság segítségét!