Elfogott rablók

2018. 12. 07., p - 12:23
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Alkalmi ismerősüket rabolták ki azok az alsózsolcai fiatalok, akiket a rendőrök elfogtak.

A Miskolci Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 15 éves és egy 21 éves alsózsolcai fiúval szemben.

A gyanúsítottak 2018. december 3-án az esti órákban alsózsolcai otthonában bántalmazták ismerősüket, majd elvették a férfi készpénzét és elmenekültek. A sértettnek a bántalmazás következtében könnyű sérülései keletkeztek.

A rendőrök azonosították a támadókat, majd közülük a fiatalkorú fiút 2018. december 4-én a délelőtti órákban, míg társát 2018. december 6-án a délutáni órákban fogták el a Miskolci Rendőrkapitányság munkatársai.

Mindkét gyanúsítottat kihallgatását követően a nyomozók őrizetbe vették.

A bíróság 2018. december 6-án a 15 éves fiatal letartóztatását már elrendelte.

A Miskolci Rendőrkapitányság előterjesztéssel élt az ügyészség felé a 21 éves E. Csaba vonatkozásában is letartóztatásának indítványozására.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Tonfával ütött

Felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntettének megalapozott gyanúja miatt fogtak el egy férfit a győri rendőrök.

 

Ellopta a pénzt a széffel együtt

A XIII. kerületi nyomozók befejezték annak a férfinak az ügyét, aki betört egy presszóba, ahonnan ellopta a széfet a benne lévő pénzzel együtt.

 

Újabb két határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Csongrádban. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.